Se căleşte carnea cu ceapă, 2 căţei de usturoi, 50 ml vin, puţină apă, condimente şi sare după gust timp de 7 minute la programul FRY.Când se finalizează programul se presară puţin caşcaval, verdeaţa tocată, se amestecă şi se lasă la răcorit. După ce s-a răcit compoziţia se umplu tuburile de canneloni şi se aşează în vasul uns în prealabil cu ulei de măsline. Între paste şi pe deasupra se aşează bucăţele de caşcaval, felii de roşii, 2 căţei de usturoi tocat, se toarnă sucul, restul de vin şi se programează la 40 de minute STEW.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii