Se căleşte carnea cu ceapă, 2 căţei de usturoi, 50 ml vin, puţină apă, condimente şi sare după gust timp de 7 minute la programul FRY.Când se finalizează programul se presară puţin caşcaval, verdeaţa tocată, se amestecă şi se lasă la răcorit. După ce s-a răcit compoziţia se umplu tuburile de canneloni şi se aşează în vasul uns în prealabil cu ulei de măsline. Între paste şi pe deasupra se aşează bucăţele de caşcaval, felii de roşii, 2 căţei de usturoi tocat, se toarnă sucul, restul de vin şi se programează la 40 de minute STEW.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii