Intr-un bol punem branza.
Ceapa o spalam si o taiem rondele.
Mararul si patrunjelul il spalam si il tocam marunt.
Punem peste branza verdeata si ceapa, apoi dam gust cu sare si piper.
Punem si cele doua si amestecam bine.
Cu aceasta compozitie umplem cannelloni.
Intr-o cratita punem untul la topit.
Adaugam faina si amestecam bine.
Laptele il turnam treptat, dar sa fie putin caldut.
Amestecam cu un tel pana se dizolva bine faina si nu se formeaza nici un cocolos.
Lasam sa fiarba la foc potrivit, mai invartim din cand in cand.
Punem un praf de sare, unul de piper si cand s-a ingrosat putin tragem sosul de pe foc.
Ungem un vas yena, termorezistent sau de care doriti, cu uleiul.
Asezam pastele umplute, iar deasupra venim cu sosul, pe care il distribuim uniform.
Deasupra presaram putin patrunjel verde.
Dam vasul in cuptor, apoi dam si drumul la cuptor.
La inceput vasul sa fie acoperit, iar mai spre final dati capacul la o parte ca sa prinda putina crusta.
Cand sunt gata le scoatem la racorit.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii