Intai pregatim sosul -Intr-o cratita adinca incalzim 2 linguri ulei de masline si punem usturoiul zdrobit prajim 1 minut si adaugam rosiile cuburi si amestecam bine adaugam apa si bulionul si lasam sa fiarba citeva minute se adauga sare,1lingura de zahar ,piper,oregano si busuioc uscat si lasam sa fiarba la foc potrivit
pina sosul incepe sa scada putin si se ingroase dar nu prea mult.
Se amesteca brinzeturile cu un ou se adauga maslinele si condimentele si se umplu tuburile cu brinza.
Intr-un pyrex mare se toarna din sosul de rosii pe toata suprafata pyrexului se aseaza caneloni una linga alta dar nu prea strins-se aseaza totul intr-un singur strat-se toarna sos peste caneloni sa acopere toata tava cu sos si se presoara cu parmezan deasupra.
Se acopera pyrexul cu folie de aluminium si se da la copt la 180 de grade ptr 30 minute -dupa 20 de minute se scoate aluminium si se lasa sa se rumeneasca putin.Se mai lasa putin in cuptorul stins dupa care se servesc calde .Ies minunate si daca ramin se pot reincalzi la micro-unde.
Este preferabil de intrebuintat pasta barilla ptr ca tuburile nu trebuie fierte inainte de a fi umplute.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii