acum incepem procesul de preparare. punem pe fiecare placa in mijloc cite 1 lingura din compozitie si rulam.In tava de la cuptor adaugam un 1/4 din bechamel si intindem,punem rulourile umplute,deasupra punem cite o lingurita de bulion ,dupa care punem citeva felii de cascaval(eu am pus 6) si restul bechamelului deasupra.bagam la cuptorul incins la 170 grade 30 minute.Pina cind se rumeneste putin deasupra. (optional mie mi-a ramas carne si am pus printre rulouri)
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii