Camembert aromat la cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Camembert aromat la cuptor

Ingrediente

  • roata (250 gr) de branza Camembert, cu tot cu cutie
  • 20 ml vin alb
  • 1 lingurita thymus
  • cateva boabe de piper

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.

Scoate branza din cutie si inlatura folia cu care este impaturita.Aseaza branza inapoi in cutia sa. Inteapa branza cu furculita, de cateva ori, apoi stropeste-o cu vin alb.Presara deasupra thymus si boabe de piper. Inchide cutia, infasoar-o in folie de aluminiu, apoi da totul la copt 15 minute, pana ce branza se va topi.

Serveste branza imediat alaturi de paine prajita.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise