Drojdia proaspata se dilueaza cu 3 linguri de apa calduta si 1 lingurita de zahar si se lasa sa creasca la loc cald timp de cateva minute. Faina se adauga intr-un bol, se face loc in mijloc unde se pune preparatul de drojdie crescut si sarea. Se adauga apa pana rezulta un aluat ca de pizza dar un pic mai moale. Se lasa la crescut 1h30.
Dupa ce aluatul a crescut, se iau bilute de aluat si se intind cerculete. Aceste cerculete se umplu cu bucati de sunca presata si bucati de mozarella, apoi se lipesc capetele cercului, formandu-se semilune, dupa care li se taie capetele ca sa nu se dezlipeasca la prajit.
Se incinge intr-o cratita mare aproximativ 2 l de ulei si se prajesc gogoselele formate in baie de ulei pana devin aurii.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii