Organele si carnea se pun la fiert intr-o oala mare. Se fierb pina cind carnea de porc este bine patrunsa. Ficatul se scoate mai repede pentru ca se intareste. Se scot organele si carnea din oala si se pun la racit.
ATENTIE: nu aruncati apa in care ati fiert organele si carnea!
Intre timp, se taie ceapa marunt si se caleste in 3 linguri de untura timp de 20 de minute. Se pune ceapa la racit. Dupa ce s-au racit organele si carnea se taie in bucati. Se dau prin masina de tocat: organele, carnea, jumarile si ceapa. Se pune piper dupa gust si boabele de ienibahar bine zdrobite. Intr-un vas puneti cele doua linguri de sare si adaugati doua polonice din apa in care ati fiert organele. Amestecati pana la topirea totala si adaugati in compozitia obtinuta.
FOARTE IMPORTANT: matele se clatesc bine cu apa calduta. Se pun intr-un vas cu apa calduta doar cu 30 de minute inainte de a fi umplute!
Sterilizarea: Apa in care ati fiert organele se incalzeste la 70 de grade. Nu mai mult, altfel riscati sa explodeze matele umplute. Trageti oala de pe foc si puneti caltabosii in apa timp de 15 minute.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii