Se taie si se inlatura capul calamarului si apoi se taie carnea in bucati de 1-1.5cm. Se spala usturoiul si ceapa si se toaca marunt. Se spala lamaia si se taie felii.Se amesteca bucatile de calmar cu sare,piper,jumatate de ceapa,usturoi si bucatile de de chilli si se lasa deoparte 15 minute. Se incinge uleiul si se rumeneste ceapa si usturoiul.Se adauga calamarul si se lasa,pe foc mare,citeva minute,amestecind din cind in cind.Se serveste cu orez. Pofta mare!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii