Se lasa calcanul curatit si uscat 10 minute in lapte. Se degreseaza untul in felul urmator: se pune untul in tigaia incinsa, se amesteca sa nu se arda, iar atunci cand incepe sa fiarba se ia spuma, astfel incat sa ramana doar lichidul. Se scoate calcanul din lapte, se da prin faina si se prajeste in untul degresat cate 5 minute pe fiecare parte, iar apoi se pune intr-o farfurie intinsa .
Sosul se face in felul urmator: Untul se topeste pana devine maroniu, apoi se adauga patrunjelul, sare, piper si putina zeama de lamaie. se lasa la fiert 10minute dupa care se pune peste pestele prajit.
Alaturi se mai pot pune optional si cartofi natur sau orez fiert.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii