Calcan cu usturoi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Calcan cu usturoi

Ingrediente

  • • 500 gr file de calcan
  • • 2 linguri suc de lamaie
  • • sare
  • • piper
  • • faina
  • • 5 catei de usturoi, curatati si taiati in bucatele
  • • 3 linguri unt
  • • 2 linguri verdeata asortata rocata
  • • 7 linguri supa de peste

Mod de preparare

1. Se spala si se sterge pestele.Se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa 5 minute la marinat.Se presara sare, piper si se tavalesc prin faina.

2. Se topesc 2 linguri unt intr-o tigaie si se prajeste usturoiul.Dupa ce s-a prajit se scoate si se pune deoparte pe o farfurie mica.Se prajeste si pestele 4-5 minute, pe fiecare parte, se acopera si se pastreaza la cald.

3. Se topeste 1 lingura de unt in tigaie si se caleste verdeata tocata.Se toarna supa de peste, se adauga usturoiul, se da in clocot, se sareaza si se pipereaza.

4. Calcanul se serveste cu sosul obtinut.

Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise