se curata si spala calamarii , se scoate tentaculele si aripile.intr-o cratita cu ulei se prajeste ceapa si usturoiul taiate marunt,se adauga tentaculele taiate ,dupa accea se adauga ardeiul rosu si carnea tocata .se lasa la prajit carnea bine,se aduga sare si piper dupa gust si se umple calamarii.la capete se baga 2 scobitori,se trece prin faina si se rumeneste putin, intr-o oala ,.dupa care se taie ceapa si morcovul in rondele si se adauga in oala cu calamarii,se mai adauga foile de dafin sare si piper dupa gust,dupa care se adauga apa pina se acopera bine ,si se lasa la fiert 50 minute.se scoate calamarii si se lasa la racit dupa care se taie in rondele.prajeala toata se scoate si se mixeaza bine pana se face un sos .se pune calamarii pe platou si se adauga deasupra sosul.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii