Rondelele de calamari le lasam sa se decongeleze.
Pregatim aluatul :
-ouale le punem intr-un bol cu sare (dupa gust ) si piper si le batem bine, sa fie spuma.
-adaugam berea amestecand in continuare
-punem faina pana cand obtinem un aluat mai gros un pic decat cel de clatite
Calamarii decongelati ii dam prin 2 linguri de faina si de acolo ii punem prin aluatl cu bere pe care l-am pregatit. Pe aragaz punem o tigaie la incalzit si ii acoperim fundul cu ulei, lasam sa se incalzeasca bine (pana cand se aude sfaraind cand punem in el).
Punem calamarii si ii lasam la prajit pana se rumenesc frumos (cam 2 minute pe o parte), ii intoarcem si cand sunt gata si pe cealalta parte ii luam pe un servetelel sa se scurga uleiul in exces.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii