Caisele se spala bine si se desfac in doua, scotandu-li-se samburii. Jumatatile obtinute se aseaza pe un platou. Visinile, de asemenea, se spala, li se scot samburii si, in locul acestora, se pun 1-2 stafide. Fiecare visina astfel umpluta se tavaleste prin cocos ras, cu grija, ca sa nu iasa stafidele, iar apoi se aseaza pe jumatatile de caise. Fructele astfel garnisite arata foarte frumos, sunt gustoase, nutritive si plac copiilor. Se pot folosi si la mese festive!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii