1. Caisele se taie in dou, apoi se pun intr-o tigaie la calit cu untul si zaharul pana cand zaharul incepe sa se caramelizeze.
2. Caisele cu sosul din tigaie se mixeaza intr-un vas cu blederul , pana devine o crema, si se lasa la racit.
3. Aluatul se intinde , se taie in fasii lungi late de 10-12 cm , apoi fiecare fasie se taie in 5 bucatii egale.
4. Pe jumatatea fiecarei bucatii se pune crema de caise . se pliaza . iar partea din fata se lipeste prin presare.
5. Pachetele se ung cu galbenusul , deasupra se pun felii de caise, se aseaza intr-o tava unsa si pusa in cuptor la 180 grade celsius, circa 10 min.
6. Se scoate din cuptor, deasupra se pune cate un baton de scortisoara si se preseaza zahar, apoi se introduce pentru 10-15 min la cuptor.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii