Se prepara direct in pahar. Se pune mai intai zaharul brun, apoi lime-ul taiat bucatele si se strivesc bucatelele pana isi lasa putina zeama.
Capsunile taiate bucatele se adauga in pahar si se strivesc si ele.
Dupa se adauga gheata sparta in bucatele de dimensiune medie (un cub de ghiata in 3-4 bucati)pana umplem paharul. Adaugam vodka si gata!!!!!!! Enjoy!
OBS: capsunile si zaharul brun se pot introduce in blender si se obtine astfel un piure.
In loc de capsuni se pot folosi si piersici.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosReteta de mucenici muntenesti. Cum faci acasa reteta de mucenici muntenesti.
Mucenici muntenestiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii