Mixezi galbenusel cu zaharul,adaugi nuca, faina,amonicul, aromele si albusurile batute spuma. Asezi compozitia in tava dreptunghiulara cu peretii inalti. Tava unsa cu margarina, tapetata cu faina.Dai la copt in cuptorul incins. Incerci foaia cu o scobitoare pentru a vedea cand este coapta.
Crema:
Mixezi zaharul cu untul,galbenusul si nessul pana obtii o crema omogena.Adaugi alunele. Intinzi crema peste blatul racit.
Glazura:
Amesteci ingredientele, dai la baie de abur, pana nu se mai simte zaharul.Torni glazura peste crema. Dupa ce se raceste glazura,dai prajtura la rece, apoi o portionezi.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii