Se pune in ibric cafeaua,zaharul si apa rece,se lasa sa fiarba,cand incepe sa clocoteasca se da deoparte,se lasa cateva secunde,se pune din nou pe foc,se da un clocot,se da din nou deoparte apoi se mai da un clocot.Se serveste fierbinte in ceasca mica impreuna cu un pahar de apa rece.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii