Se fierbe cafeaua.
Se ia o cană şi se pune o porţie de cafea espresso, la care se adaugă zahărul, scirţişoara şi esenta de vanilie şi se amestecă bine, după care se adăugă laptele cald.
Se serveşte cu 3 linguri de frişcă bătută.
Revigorare plăcută!
Reteta aceasta si alte retete le puteti gasi pe blogul meu: Mod de preparare:
Se fierbe cafeaua.
Se ia o cană şi se pune o porţie de cafea espresso, la care se adaugă zahărul, scirţişoara şi esenta de vanilie şi se amestecă bine, după care se adăugă laptele cald.
Se serveşte cu 3 linguri de frişcă bătută.
Revigorare plăcută!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii