Se pune 500 ml apa,se clocoteste,se adauga cafeaua si,dupa un clocot se da deoparte de pe foc si se lasa sa se limpezeasca. Se pregatesc 4 pahare pentru cafea frape,in fiecare se pune care o lingurita de zahar,o lingurita de cacao,un cuisor.
Se taie lamaia si portocala felii si se adauga cate o felie in fiecare pahar. Se adauga in fiecare pahar cate un baton de scortisoara,iar peste aceste ingradiente se toarna cafeaua fierbinte,se amesteca si se serveste imediat..
SFAT: puteti prepara cafeaua si la filtru,folosind 650-700 ml apa,ca sa ramana 500 ml cafea,fara a adauga zahar.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii