Cuburi alb-verzui facute din faina alba, 1 albus batut spuma, zahar alb,1 pahar de lapte cu cocos si fistic Muller,1 esenta vanilie.Se bate spuma albusul si ase adauga esenta e vanilie,zaharul si paharul de lapte cu cocos si fistic.Se adauga apoi faina ametecata cu praful de copt.Se framanta un aluat pufos, se intinde cu sucitorul si se taie cuburi groase ce se coc in cuptor in tava cu hartie de copt.Se pudreaza cu zahar pudra vanilinat si se orneaza cu sirop caramel si sirop capsuni ca funde de cadou, cirese de cocktail si bomboane tiramisu Heidi taiate jumatati.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii