Se prepara budinca de vanilie comform instructiunilor de pe pachet si se amesteca cu branza de vaci.
Capsunile se spala si se taie bucati mai mari.Zaharul pudra se pune in 100ml apa la fiert si se formeaza un sirop mai gros.Se foloseste zahar pudra pentru ca , contine si amidon alimentar in cazul in care nu stiati si leaga siropul mult mai bine decat zaharul tos.In siropul fierbinte punem capsunile si le lasam cam 5 minute sa se imprieteneasca cu siropul.Punem in 2 pahare mai mari cu picior (eu am folosit pahar de vin rosu , pentru 2 portii sanatoase , asa sa ne simtim bine , ca tare ii bun).Incepem cu un strat de crema din pudinc si qark ,apoi suculentele capsuni si tot asa pana terminam.
Este un dulce elegant, aromat si poate fi usor servit indiferent de prilej sau eveniment, alaturi de un pahar de sampanie.
Pofta buna ! Dar sigur nu aveti nevoie sa va invit ,ca imediat se termina , ca este super bun !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii