Se incinge cuptorul la 150 °C. Se aranjeaza legumele (cartofi, ardei gras, broccoli, praz) într-o tavă de copt mare, pe un singur strat. Se asezoneaza cu sare şi piper si se stropesc cu ulei de masline. Se coc circa 20 de minute, până sunt aurii şi fragezi.
Între timp se pun pieptii de pui pe o suprafaţă curată. Cu un cuţit ascuţit se deschide un buzunar în fiecare dintre ele.
Se amesteca intr-un castron branza ricotta cu sare, piper, usturoi, busuioc si rosii-uscate-la-soare. Se umplu cu buzunarele de pui cu aceasta mixtura.
Se prajesc buzunarele de pui 3 minute pe fiecare parte, în ulei de orez, într-o tigaie mare, până ce carnea este făcuta. Se serveste carnea cu cartofi rumeniţi şi cu o mixtura de ceapa verde, busuioc si valeriana, stropita cu putin ulei de masline si suc de lamaie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii