Incepem cu ciupercile pe care le curatam le spalam. Razuim cateva ciuperci pt umplutura pe razatoarea cu gauri mari, restul ciupercilor le taiem bucati, le punem intrun bol si le dam deoparte. Pieptul de pasare se deprinde de pe os, se bate cu ciocanul de carne, se sareaza, se pipereaza, punem pe fiecare bucata de carne 1 lingura de ciuperci razuite, branza de burduf, cascaval razuit pe razatoarea cu gauri mici, busuioc, verdeata tocata marunt, invelim ingredientele in carne sub forma unui buzunar, prindem cu scobitori. Buzunarele astfel formate se soteaza in unt, le asezam apoi intro tava de cuptor. Punem restul ciupercilor in tigaie, se sareaza, se pipereaza, se soteaza 1-2 minute, adaugam sucul de rosii, lasam cateva minute, apoi asezam ciupercile in tava alaturi de buzunare, acoperim tava cu folie de staniol sau hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit timp de 15 minute, dupa care scoatem tava, luam folia si mai lasam inca 5 minute sa se rumeneasca. Ar fi trebuit sa servim buzunarele alaturi de ciuperci, asezate pe frunze de salata verde, ornate cu gogosari rosii, iar deasupra presarate cu cascaval razuit, patrunjel si marar verde, busuioc(eu am pus busuioc uscat). Nu am avut salata, nici gogosari, au rezultat 3 portii si au fost foarte apreciate, o sa mai reluam experienta.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii