In primul rand, ne ocupam de piept.
In primul rand, ne ocupam de piept; se dezoseaza, se feliaza, se condimenteaza cu plicul de condimente, se pune intr-un bol si se adauga zeama de lamaie, uleiul; se amesteca bine, se acopera bolul si se lasa la frigider 1 h, dar ideal ar fi pana a doua zi.
Se pune carnea pe gratarul incins, iar dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se pune pe o farfurie.
Pe fiecare lipie, se pune cate 1 lingura cu iaurt sau sos, apoi fasii de piept, varza taiata fin, cascaval ras, rosii cubulete, castraveti cubulete, fasole clatita cu apa rece si bine scursa. Se ruleaza lipia, aducand marginile in interior.
Pe farfurie, se pun din ingrediente ramase, lipia taiata pe diagonala, apoi se serveste cu orice sos doreste fiecare.
Sfat: Lipia pentru a se rula usor, se incalzeste putin, intr-o tigaie, pe ambele parti.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii