Intr-un bol mare amestecati toate ingredientele mentionate mai sus, cu exceptia chiflelor.
Din mixtura obtinuta formati 12 chiftele mai mari sub forma de burger. Intr-o tigaie de teflon puneti burgerii formati si tineti la foc mediu, intoarceti-i o singura data, mentinand temperatura de 80- 85 de grade Celsius.
Puneti fiecare chiftea de burger in cate o chifla taiata pe jumatate pe orizontala.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii