Carnea tocata se framanta cu sare si piper, cu mainile umede se formeaza chiftele mari, care se ung cu unt si se pun pe gratar, cate 3 minute pe ambele parti;
Chiflele se taie in doua locuri, dar sa ramana in mijloc o felie groasa de 1 cm;
Rosiile se taie felii, se sareaza, se pipereaza si se stropesc cu otet;
Etajul inferior de paine se unge cu 1 lingura de maioneza, se aseaza salata, carne si deasupra felii de rosii. deasupra se toarna ketchup si se acopera cu etajul din mijloc;
Se taie cubulete jumatatea de avocado, se pune in a doua jumate de chifla, se pune salata, rucola, a doua chiftea, rosii si un pic de ketchup;
Se acopera cu partea de sus a chiflei. Pentru transport ii invelim in foi de aluminiu.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii