Varza se taie fidea si se pune la calit. Se adauga sare si piper dupa gust. Cand este gata, se ia de pe foc.
Intr-o tava unsa cu ulei se aranjeaza foile si umplutura astfel: se pun cate doua foi unse intre ele cu ulei; a doua foaie se unge si ea cu ulei si se presara pesmet, apoi se pune o parte din umplutura de varza. Se repeta procedeul pana se termina foile si umplutura de varza, cu conditia ca la final, deasupra, sa fie foi de placinta, care se ung cu ulei.
Inainte de a baga tava la cuptorul preincalzit la 190 grade, portionam placinta, apoi turnam apa minerala pana la nivelul placintei si dam la cuptor cam pentru jumate de ora.
E foarte gustoasa si e buna si calda si rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii