Din malai, apa si sare fierbi o mamaliga bine legata pe care o rastorni pe un suport de lemn si o lasi sa se raceasca. Pui la fiert 3 oua, apoi tai bucati costita si carnatii si le rumenesti in ulei incins. Dupa ce au fiert ouale, le decojesti, le tai marunt, tai cubulete si 100 g cascaval, apoi le amesteci cu carnatii si costita rumenite si ouale ramase. Tai mamaliga ramasa cu o ata, faci un cuib dintr-o felie, pui in mijloc 1-2 linguri din umplutura si formezi mingiuta de malai. Asezi apoi bulzii pregatiti intr-o tava unsa cu unt, presari restul de cascaval ras si-i dai la cuptor pentru15 minute.
• Sfat!
Ca sa faci bulzul nu e obligatoriu sa tai mamaliga cu ata, caci si cutitul te ajuta foarte bine.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii