Se pune apa la fiert se adauga sarea si cand apa clocoteste se adauga malaiul tot, se amesteca mamaliga pana se omogenizeaza, se lasa la fiert iar cand incepe sa fie vartoasa inseamna ca este gata, si se poate lua de pe foc.
Se lasa un pic la racit deoarece trebuie modelat bulzul, cand aceasta s-a racit putin si putem sa modelam mamaliga, procedam ca in imaginile alaturate, se fac patru bucati de mamaliga acestea se aplatizeaza si pe fiecare in parte se aseaza, un strat de branza de burduf/ branza de vaci, peste aceasta urmeaza, kaizerul, untul, branza telemea, se adauga si putina smantana dupa care se trece la modelarea bulzului, care va fi pus la fript pe gratar.
Bucatile de mamaliga se frig aproximativ 20 de minute. Dupa ce sunt gata se vor servi cu smantana si branza(cascaval ras) deasupra ca in imaginile alaturate.
Pentru dessign se poate desena farfuria cu ketch-up si decora cu cateva rosii mici.
Reteta pentru 4 portii
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii