Se fierbe apa cu laptele, adaugand sarea si untul. Cand incepe sa clocoteasca, adaugam, in ploaie, malaiul si amestecam mereu pana la ingrosare. Se ia de pe foc si cat este inca fierbinte se imparte in 8 portii cat palma, le dai forma unor chiftele, cu o lingura, ca sa nu ne ardem. In mijloc se face o adancitura , unde se pune branza si un ou (spart si crud). Se da la cuptor 10-15 minute.
Se serveste imediat cald.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii