Gogosarii se spala,se curata de seminte si cotor si se taie in fasii.Morcovii se spala si se curata si se taie si ei pe lungime.Impreuna se dau prin masina de carne sau prin robot.
Se pun la fiert 1h si 30 minute dupa care se adauga sare si uleiul.Se mai lasa sa fiarba la foc potrivit cca 1 h amestecand din can in cand.
Se pune fierbinte in borcane.
Se poate folosi la orice fel de mancare.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii