Se amesteca laptele condensat cu apa, otet de mere, si praf de sare se pun pe foc si se aduc la puctul de fierbere, fara a se clocoti. Se ia vasul de pe foc, se adauga esenta de vanilie, dupa gust, untul se amesteca bine pana se topeste.
Se toarna compozitia calda peste orezul expandat si se amesteca cu o lg de lemn pt a fi bn cuprins de lichid .Se ung palmele cu unt si se modeleaza din copozitia de orez bulgarasi de marimea unor nuci si se aseaza pe folie alimentara.
Intre timp, se caramelizeaza zaharul, se stinge cu frisca lichida si se fierbe pana capata consistenta unui cos, apoi se aseaza pe un platou si se pun la rece cateva ore inainte de a fi serviti. Sunt crocati, dulci si aromati.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii