Se amesteca bine branza de burduf si mozzarella cu furculita sau cu blender-ul pentru a se omogeniza. Se adauga ouale intregi, faina si putina sare daca mai este nevoie. Se amesteca bine si se adauga bicarbonatul stins. Daca compozitia nu este suficient de consistenta se mai adauga faina. Se modeleaza din bucati de aluat bulete ca niste bile, care se dau prin faina. Intre timp se incinge uleiul, in care se introduc pe rand buletele, neinghesuite deoarece cresc la prajit. Se rumenesc, se scot cu spumiera pe servetele pentru a se scurge bine de ulei. Se servesc fierbinti ca aperitiv.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii