Bule de carne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Bule de carne

Ingrediente

  • 500gr de carne amestec
  • 2 linguri parmezan
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • 2 linguri de lapte
  • 2-3 pumni de paine imuiata si stoarsa
  • piper negru , sare
  • ulei pentru prajit de preferat de masline

Mod de preparare

Se pune painea in apa, se amesteca carnea cu ouale, patrunjelul tocat , parmezanul ras, laptele, painea piperul si sarea se omogenizeaza toata compozitia , se fac bule rotunde de preferat , se incinge uleiul bine , si apoi se prajesc .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise