Se incalzeste cuptorul la 200°C. Se coace pâinea
7 minute sau pâna devine crocanta. Se scot din
cuptor si se reduce temperatura cuptorului la 180°C.
Într-un castron mare, se zdrobesc bananele cu un
aparat de facut cartofi piure sau cu o furculita Se
adauga zaharul brun si se amesteca bine. Se toarna
laptele de orez, albusurile, vanilia, nucsoara si sarea;
se amesteca.
Se pun cuburile de pâine prajita intr-un vas de
copt patrat, din sticla, cu latura de 23 cm. Peste
pâine se toarna amestecul cu banane.
Se coace 35 de minute sau pâna când budinca se
umfla si se incheaga. Înainte de a fi servita, se
raceste la temperatura camerei .
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii