Se curata legumele si se taie rondele.Vinata se opareste in apa cu sare si se scurge bine.Carnea de pui, cartofii ciupercile si morcovii se fierb.Rosiile se dau pe razatoarea mare.Usturoiul se da si el pe razatoarea mica.
Branza se freaca bine cu unt,marar,oregano,busuioc,magheran si se adauga ouale batute spuma.
Carnea de pui fiarta si ciupercile se toaca marunt si se amesteca.Se adauga si la acest amestec verdeata si condimente.
Intr+un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet se pun in straturi alternative vinata,dovlecel,pasta de branza,carne de pui cu ciuperci,cartofii si morcovii,andiva.Se adauga suc de rosii cu usturoi.Se da la cuptor pt.cca 25 de min.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii