Se spala orezul si se pune la fiert impreuna cu laptele incalzit, fulgii de nuca de cocos si jumatate din cantitatea de zahar in slow cooker Crock-Pot.
Se spala orezul si se pune la fiert impreuna cu laptele incalzit, fulgii de nuca de cocos si jumatate din cantitatea de zahar in slow cooker Crock-Pot pe functia high timp de 2 ore. La jumatatea timpului, ridicam capacul si amestecam.(Crock pot digital 4.7 l)
Dupa ce orezul a fiert, se adauga esenta de rom si ½ din lichiorul de ananas si se amesteca bine.
Se spala merele se scot cotoarele si se taie felii. Intr-o tigaie nonaderenta se pune zaharul ramas la caramelizat impreuna cu merele si se stropesc cu lichiorul de ananas ramas.
Se serveste orezul impreuna cu merele caramelizate.
Pofta buna !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii