Calim carnea tocata de miel in 2 linguri de ulei, pana capata o nuanta bruna , adaugand sarea piperul, boiaua, rosmarinul si cimbrul .In alta tigaie , in uleiul ramas, calim ceapa taiata marunt si patrunjelul taiat cubulete , pana se inmoaie bine. Punem faina, mestecam bine si stingem cu lapte continuind mestecarea pentru a nu se forma cocoloase.Rasturnam carnea calita , saram , piperam si mai dam cateva clocote, amestecand bine.Intre timp fierbem cartofii , curatati in apa cu sare, si facem un piure zdrobind cartofii in 2-3 linguri de lapte. Ungem un vas Yena cu unt, punem 1/2 din cantitatea de piure, peste ea 100 g telemea rasa, rasturnam compozitia cu carne si peste ea piureul ramas si telemeaua rasa, Dam la cuptor pentru 30 minute.Se seveste presurand frunze de patrunjel. POFTA BUNA !!!, CUGETARE : Dragostea face pe oameni inventivi. ( MOLIERE )
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii