Se pun stafidele la inmuiat in lapte cu esenta de rom, in momentul in care incepem sa pregatim ingredientele. Fierbem pastele in apa cu putina sare si o lingura de ulei. Cat timp acestea se fierb amestecam branzeturile cu zahar, oua, un praf de sare, esenta de vanilie si stafide.
Pastele fierte le scurgem de apa, le amestecam cu o lingurita de unt, apoi cu amestecul de branzeturi si coaja rasa de portocala. Intr-o tava tapetata cu unt si pesmet punem pastele cu branza. Vom coace budinca in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 45 minute.
Cand este coapta o scoatem din cuptor si putem servi. Mie imi place la fel de mult si rece. Poate fi pastrata la frigider cateva zile.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii