Branza scursa bine se amesteca cu 3 oua, zaharul pudra, zaharul vanilat si coaja de la lamaie rasa. Laptele se amesteca cu 3 oua si un praf de sare. Bagheta se taie felii potrivit de subtiri si se inmoaie, pe rand, in amestecul de lapte cu oua.
Ciresele se spala, li se scot samburii si se lasa la scurs.Se unge si se tapeteaza un vas termorezistent, se pun pe fund cateva felii de bagheta, se toarna crema de branza si se aseaza, intercalat, felii de bagheta. Se imprastie ciresele peste crema de branza, se stropeste totul cu unt topit si se introduce vasul in cuptorul incins la 160 grade C pentru 30-40 min.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii