Vinetele se curata de coaja tip zebra.Acestea se sareaza si se pun putin la prajit pe ambele parti.Se pun apoi la scurs pe un servet de hartie. Rosiile se spala si se taie in rondele subtiri, iar ardeii si ceapa se spala si se toaca marunt.Intr-o cratita unsa cu unt se asaza in straturi rondelele de vinete, apoi rosiile,iar deasupra se pun ardeii cu ceapa si usturoiul tocat marunt.Peste straturi se adauga un amestec facut din smantana, ou, faina, marar , sare si piper.Se coace in cuptor timp de 30 de minute.Pofta buna.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii