Mod de preparare
1.Vinetele se taie felii sau cuburi, se sareaza, se lasa sa se scurga cel putin jumatate de ora, apoi se spala bine, se sterg si se prajesc in ulei. Se scurg pe hârtie absorbanta.
2.Rosiile decojite se pun intr-o tigaie, pe foc mic, cu sare si busuioc, sa scada bine.
3.Pe fundul cratitei se pune putin sos de rosii, apoi straturi alternative de vinete, brânza, parmezan, oua batute, busuioc. Stratul de deasupra este de vinete, care se presara cu parmezan ras.
4.Cratita se pune in cuptorul incins dianinte si se coace cca 45 de minute la 180˚C, sa se rumeneasca frumos.
Atentie: Usa cuptorului se deschide numai 30 de minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii