Se zdrobeste telemeaua cu furculita si se amesteca bine cu oul si cu smantana. Se adauga semintele de bostan, prajite fara grasime intr-o tigaie. Se pune crema de branza intr-un vas rezistent la foc (diametrul de cca 22 cm). Se picura pe deasupra ulei. Se baga in cuptorul incins dinainte si se lasa 20 de minute la treapta a doua a aragazului. Se spala ardeiul, se curata de seminte si se taie in rondele subtiri. Se pun peste budinca de branza cand este gata, asezandu-se uniform. Se mananca de preferinta cu paine neagra sau de secara.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii