Se pune tapioca intr-un castron cu apa cat s-o cuprinda.
Se pune tapioca intr-un castron cu apa cat s-o cuprinda si se lasa deoparte 30-40 minute sa se umfle.
Se rastoarna apoi in vasul cu lapte de cocos si soia, zahar, 1-2cristale de sare si se amesteca pe foc pana se ingroasa.
Se da vasul deoparte, se incorporeaza esenta de vanilie, apoi, dupa ce s-a racit putin, se portioneaza in cupe ,intercaland cu cate o lingurita de pasta de macese sau dulceata de visine.
Se lasa la frigider pana in momentul servirii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii