Se pune tapioca intr-un castron cu apa cat s-o cuprinda.
Se pune tapioca intr-un castron cu apa cat s-o cuprinda si se lasa deoparte 30-40 minute sa se umfle.
Se rastoarna apoi in vasul cu lapte de cocos si soia, zahar, 1-2cristale de sare si se amesteca pe foc pana se ingroasa.
Se da vasul deoparte, se incorporeaza esenta de vanilie, apoi, dupa ce s-a racit putin, se portioneaza in cupe ,intercaland cu cate o lingurita de pasta de macese sau dulceata de visine.
Se lasa la frigider pana in momentul servirii.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii