Se fierb taieteii al dente in apa cu sare, se baga sub un jet de apa rece, se lasa sa se scurga bine si se amesteca cu sunca taiata cubulete si cu patrunjelul verde tocat.
Se unge o forma termorezistenta cu 10 g de unt si se presara cu pesmet.
Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu untul ramas si pe urma cu smantana, dupa care se incorporeaza albusurile batute spuma si la sfarsit taieteii.
Se condimenteaza bine, se rastoarna in forma unsa cu unt si se dau circa 30 de minute la cuptorul incins la 200ş.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii