Se fierb pastele cu 400ml apacu sare pana se umfla si scade toata apa.Se amesteca ouale cu zaharul,branzeturile,condimetele,untul si frisca,apoi se adauga pastele fierte si se omogenizeaza.Se pune amestecul intr-o forma de cozonac unsa si tapetata.Se introduce forma la cuptorul preancins la 180gC pana se rumeneste si se desprinde de pe forma.Se serveste taiata felii, atat simpla cat si cu sos de vanile.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii