Pentru inceput se pun merisoarele intr-un bol, amestecate cu coniac si se lasa deoparte.
Pentru inceput se pun merisoarele intr-un bol, amestecate cu coniac si se lasa deoparte.
In vase mici diferite, se pun pe foc cate o cana cu lapte de cocos, o lingura cu miere si intr-un vas quinoa rosie iar in altul quinoa alba, se lasa pe foc mic, amestecand pana absoarbe tot laptele, apoi se acopera si se lasa deoparte sa se raceasca.
Intr-un alt vas pe foc, se rastoarna merisoarele, se adauga o cana cu apa si zahar, iar dupa ce s-a format un sos, se opreste focul.
Se pune in cupa 2-3 linguri quinoa rosie, 2-3 linguri quinoa alba, iar deasupra sos cu merisoare si se serveste.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii