Pentru inceput se pun merisoarele intr-un bol, amestecate cu coniac si se lasa deoparte.
Pentru inceput se pun merisoarele intr-un bol, amestecate cu coniac si se lasa deoparte.
In vase mici diferite, se pun pe foc cate o cana cu lapte de cocos, o lingura cu miere si intr-un vas quinoa rosie iar in altul quinoa alba, se lasa pe foc mic, amestecand pana absoarbe tot laptele, apoi se acopera si se lasa deoparte sa se raceasca.
Intr-un alt vas pe foc, se rastoarna merisoarele, se adauga o cana cu apa si zahar, iar dupa ce s-a format un sos, se opreste focul.
Se pune in cupa 2-3 linguri quinoa rosie, 2-3 linguri quinoa alba, iar deasupra sos cu merisoare si se serveste.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii