Taie marunt carnita si caleste-o putin in 2 linguri de ulei de masline(extravirgin).Lasa carnea sa se raceasca si apoi pune-o la masina de tocat si toac-o.Separat caleste ceapa verde si usturoiul verde in 2 linguri de ulei de masline.Intre timp, prepara un sos din urmatoarele ingrediente:4oua,300 gr smantana,verdeata tocata(marar verde),sare,piper.Apoi amesteca sosul cu usturoiul verde, ceapa prajita si carnea,care a stat la racit.Unge o tava de yenna cu unt si apoi tapeteaz-o cu cele 2 linguri de pesmet,apoi toarna in ea compozitia de budinca si da-o la cuptorul preincalzit.O lasam la cuptor 25 de minute.Pofta buna !!! Este un deliciu.Mie personal imi place sa o mananc cu crema de iaurt pe deasupra.Pofta buna !!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii