Pestele (eu folosesc cod), curatat de piele si oase, se toaca marunt. Se amesteca bine cu chiflele inmuiate in lapte, stoarse si faramitate, patrunjelul toacat fin, doua oua crude, 3 linguri de cascaval ras, sare si piper dupa gust.
Se tapeteaza o forma cu unt si pesmet (eu am folosit hartie pentru copt), se aseaza un strat din compozitie in care se fac trei adancituri in care se pun cele trei oua fierte ochiuri in apa.Se acopera cu restul de compozitie, se presara pesmet, se pune deasupra unt taiat bucatele si se da 30 de minute la cuptorul incalzit la 180*. Cand este gata, se presara restul de cascaval si se mai lasa 1 minut la cuptor.
Se serveste calda.
Dupa preferinta, se poate inlocui cascavalul cu smantana sau iaurt.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii