Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de ulei de masline ca sa nu se lipeasca .
Intr-un bol mare se bat putin ouale cu branza se adauga ton scurs de apa si faramitat zacusca si la urma pastele se amesteca bine ca compozitia sa fie uniforma se da la gust cu sare, piper la nevoie dupa gust.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade se unge o tava de 20*30 cm cu putin ulei si se toarna compozitia inauntru si se niveleaza. Se coace la cuptor la 180 de grade 20-30 de minute pana este rumenita frumos.Cand este gata este bine de lasat sa se raceasca usor si dupa aceia de servit. Este mai gustoasa rece si merge bine la o masa de pranz usoara.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii